Zadržani u policiji zbog prometnih prekršaja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Alkoholizirani vozači su dovedeni u prostorije policijske postaje, gdje su smješteni do prestanka djelovanja opojnog sredstva

U subotu, 17. listopada, oko 23.30 sati, na području općine Garčin, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, kontrolirali su 21-godišnjaka, kako alkoholiziran upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Izvršenim alkotestiranjem, u organizmu počinitelja očitana je koncentracija od 1,23 g/kg alkohola u krvi u organizmu ispitanika.
U nedjelju, oko 1 sat, brodski policajci su u Sibinju zaustavili neregistrirani osobni automobil, kojim je upravljao 37-godišnji recidivist pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu je očitana koncentracija alkohola od 1,88 promila. Daljnjim provjerama, policijski službenici su utvrdili da mu je vozačka dozvola istekla 2012. godine.
Alkoholizirani vozači su dovedeni u prostorije policijske postaje, gdje su smješteni do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv počinitelja prekršaja, policijski službenici podnose Prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: ilustracija

Stranica