Uhićeni kradljivci goriva

Slika /PU_BP/Uhićenja2018/handcuffs-2102488_1280[1].jpg

Osumnjičeni su u razdoblju od ožujka do listopada ove godine, otuđili oko 2600 litara goriva iz spremnika kamiona zaustavljenih na parkiralištu ili odmorištima pored autoceste A3

Foto: ilustracija

Završeno je kriminalističko istraživanje niza kaznenih djela imovinskog karaktera (Krađa, Teške krađe) počinjenih u razdoblju, od ožujka do listopada ove godine, koje je Policijska uprava brodsko-posavska zabilježila na području Slavonskog Broda.

Provedenim istraživanjem identificirani su i uhićeni 50-godišnji i 25-godišnji državljani Rumunjske, koji su osumnjičeni za počinjenje pet kaznenih djela Teške krađe i jednog kaznenog djela Krađe.

Osumnjičeni su u razdoblju od ožujka do listopada ove godine, otuđili oko 2600 litara goriva iz spremnika kamiona zaustavljenih na parkiralištu ili odmorištima pored autoceste A3.

Počinitelji su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske i dovedeni sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu, koji im je rješenjem odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te su predani u zatvor u Požegi.

Podsjećamo i na nedavnu vijest:

Uhićen počinitelj više kaznenih djela teških krađa i krađa
 

Stranica