U prometnoj nesreći smrtno stradao motociklista

Slika /PU_BP/2022/PN2022/PN-MTC.21.5.2022.JPG

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, očevidom su utvrdili da je 31-godišnjak upravljajući kombi vozilom, preko pune uzdužne crte na kolniku prešao na suprotnu prometnu traku kojom se kretao 47-godišnji vozač motocikla

Foto: PU brodsko-posavska

U Slavonskom Brodu, na raskrižju Sjeverne vezne ceste i Ulice Slavka Pokaza, danas, oko 12.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, očevidom su utvrdili da je 31-godišnjak upravljajući kombi vozilom, preko pune uzdužne crte na kolniku prešao na suprotnu prometnu traku kojom se kretao 47-godišnji vozač motocikla. Pritom je motociklista u kočenju udario u prednji dio kombi vozila, te od jačine udara sletio na travnatu površinu.

Ozlijeđeni 47-godišnjak je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 31-godišnjak koji je nakon pružene liječničke pomoći pušten iz bolnice. Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Stranica