Ponovno uhvaćena u krađama

Slika /PU_BP/Bankovne kartice, novčanik.jpg

Osumnjičena je za krađu četiri novčanika, a prethodno šest

Kontinuitet rada i nova operativna saznanja policijskih službenika Policijske postaje Slavonski Brod, ponovno su rezultirala otkrivanjem i hvatanjem počinitelja četiri kaznena djela krađe.
Radi se o 41-godišnjakinji, koja je i u ranijem razdoblju ove godine (od 31. svibnja do 4. lipnja) u šest navrata od građana otuđila novčanike, na raznim mjestima na području Slavonskog Broda, a koja je kazneno prijavljena, o čemu smo izvijestili dnevnom informacijom od 6. lipnja.

I ovaj puta, policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju, da je 41-godišnjakinja, u četiri navrata, od 15. do 22. lipnja, na raznim lokacijama (Horvatova, naselje Slavonija, željeznički kolodvor, Zrinska ulica), na području Slavonskog Broda, iskoristila nepažnju dvije žene u dobi od 59 i 88, te dvojice muškaraca u dobi od 77 i 87, te im iz otvorenih ili zatvorenih torbica i ruksaka otuđila novčanike zajedno sa novcem i drugim osobnim dokumentima i karticama. U dva slučaja novčanici su pronađeni odbačeni u kojima su se nalazili osobni dokumenti, no bez novca. Na ovakav način vlasnicima je pričinjena šteta oko 10-tak tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad, a protiv 41-godišnjakinje dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Pogledajte informaciju: Otkriveni i uhvaćeni počinitelji sedam kaznenih djela

Stranica