Odjel upravnih poslova radi na novoj lokaciji - obavijest za građane

  • Slika /PU_BP/Upravni poslovi 2019/Upr.poslovi.zgrada2..jpg
  • Slika
  • Slika

Preseljenjem su osigurani bolji uvjeti za građane i službenike Odjela upravnih poslova

Odjel upravnih poslova Policijske uprave brodsko-posavske, od dana 1. srpnja, radi na novoj lokaciji u zgradi u Mažuranićevoj ulici broj 16 (na uglu sa Gupčevom ulicom), u Slavonskom Brodu.

Radno vrijeme sa strankama je svaki radni dan od ponedjeljka do petka, od 8 do 14 sati, izuzev utorka kada je radno vrijeme od 9 do 17 sati.

Preseljenjem iz zgrade u Budakovoj (tzv. „Milovićke“) iz neadekvatnih uvjeta, na novu lokaciju osigurani su bolji uvjeti za građane (veći prostor, prozračno, klimatizirano i dr.), koji dolaze rješavati svoje administrativne poslove, kao i bolji radni uvjeti za službenike Odjela upravnih poslova, dok je poboljšanje ostalih uvjeta u fazi rješavanja.
Nova lokacija je pogodna za građane s obzirom na to da se nalazi u samom centru grada, gdje su u većini smještene i ostale ustanove i institucije, koje građani posjećuju. Zamijećeno je da dosta građana dolazi pješice ili koristi javni prijevoz, a oni koji dolaze osobnim automobilima mogu koristiti u danom trenutku bilo koje slobodno parkirališno mjesto u gradu, odnosno obližnje parkiralište u blizini sportske dvorane „Klasije“.

Također je ovih dana zamijećeno da dosta građana dolazi ujutro prije početka radnog vremena, čak i sat vremena ranije, te nepotrebno čeka početak radnog vremena na ulici. Trenutno nema velikih gužvi. Prosječna dužina čekanja na red za rješavanje upravnih poslova je 30-tak minuta, a izuzev nešto duže u slučajevima godišnjih odmora građana i službenika, tehničkih smetnji (prekida rada zbog kvara uređaja i sl.).

Stranica