Policijski službenici zaplijenili drogu kokain i marihuanu

Slika /PU_BP/Droga2019/Marihuana2.jpg

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavili su sa zapljenama droge na području Slavonskog Brod i Nove Gradiške

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavili su sa zapljenama droge na području Slavonskog Brod i Nove Gradiške.

U subotu 4. studenoga oko 19 sati, novogradiški policajci su u Novoj Gradiški na ulici zatekli 44-godišnjaka od kojeg su oduzeli 10,6 grama droge marihuane, te su daljnjim kriminalističkim istraživanjem od istoga oduzeli digitalnu vagu na kojoj su se nalazili tragovi u vidu biljnih ostataka droge marihuane. Policijski službenici protiv osumnjičenika podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Nadalje, također u subotu 4. studenoga, oko 1 sat, na području Slavonskog Broda,  u Ulici Nikole Zrinskog, policijski službenici su kod 30-godišnjaka pronašli i oduzeli 1,95 grama droge marihuane, protiv kojeg su podnijeli optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.


Prethodni slučajevi zapljene droge:

Ponovne zapljene droge kokain, marihuane i lijekova sa popisa droga
Nakon veće zapljene droge u dva navrata oduzete manje količine droge marihuane
Pretragom pronađene veće količine droge
Kod 28-godišnjaka pronađeno 20 grama droge marihuana
Kod osumnjičenika pronađena droga kokain
Policajci od osumnjičenog oduzeli drogu marihuanu i stabljike indijske konoplje
 

Stranica