Policijska uprava i motociklisti zajedno za sigurnost cestovnog prometa

  • Slika /PU_BP/2024/1729510271644.jpg
  • Slika

Istaknut je značaj pažljivog sudjelovanja u prometu i važnost poštivanja pravila, posebno naglašavajući ranjivost motociklista

FOTO: PU brodsko-posavska

Dana 21. listopada Policijska uprava brodsko-posavska obilježila je 5. Nacionalni dan sigurnosti cestovnog prometa (vidi: Obilježavanje 5. Nacionalnog dana sigurnosti cestovnog prometa) u sklopu Kampanje „Nije važan broj kotača, misli na vozila i vozača“. Ova inicijativa, s posebnim naglaskom na sigurnost motociklista, uključuje kontinuirane preventivne aktivnosti usmjerene na podizanje svijesti o odgovornom sudjelovanju u prometu.

U 12.30 sati, ispred zgrade Policijske uprave u Mažuranićevoj ulici, okupili su se pripadnici Moto klubova, policijski službenici iz Službe za javni red i sigurnost te Postaje prometne policije Slavonski Brod.

Cilj okupljanja bio je potaknuti vozače na opreznije i odgovornije ponašanje u prometu. Pripadnici motorističkih klubova s područja Slavonskog Broda, među kojima su bili i policijski službenici, provozali su se ulicama grada, naglašavajući važnost pridržavanja prometnih pravila i sigurnijeg ponašanja u prometu.

Ova akcija je istaknula značaj pažljivog sudjelovanja u prometu i važnost poštivanja pravila, posebno naglašavajući ranjivost motociklista.
 

Stranica