Policajci pronašli otuđena invalidska kolica i vratili vlasnici

Nastalja se daljnji rad policije

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava o krađi invalidskih kolica, dana 9./10. veljače, tijekom noći, iz stambene zgrade, u Gupčevoj ulici, u Slavonskom Brodu. Operativnim radom policijskih službenika, utvrđeno je da su invalidska kolica (vlasništvo 34-godišnjakinje), otuđena dana 10. veljače, oko 2.45 sati.

Policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem, utvrdili da je invalidska kolica, u Svačićevoj ulici pronašao 19-godišnjak, koji ih je potom odvezao svojoj kući. Policijski službenici su od 19-godišnjaka oduzeli kolica, te će po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega podnijeti odgovarajuću kaznenu prijavu. Oštećenoj su uručeni podaci o počinitelju radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Policijski službenici, također nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja bitnih detalja i činjenica, pronalaska i sankcioniranja počinitelja kaznenog djela krađe. Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, danas su oštećenoj vlasnici vratili otuđena invalidska kolica.  
 

Stranica