Policajci utvrdili i sankcionirali 467 prometnih prekršaja

Policija kažnjava prekršitelje prometnih propisa

Na području Policijske uprave brodsko-posavske u vremenu od 4. veljače do 10. veljače, dogodilo se 17 prometnih nesreća, od čega 15 prometnih nesreća s materijalnom štetom te 2 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (lakše ozlijeđene osobe).
 
Policajci su u okviru preventivno represivnih aktivnosti na području Policijske uprave brodsko-posavske, u vremenu od 4. veljače do 10. veljače, evidentirali 467 prometnih prekršaja. Sankcionirali su 216 vozača zbog nepropisnih brzina (od čega 147 nepropisnih brzina u naselju, te 69 nepropisnih brzina izvan naselja). Nadalje, policajci su u prometu, u vožnji, uhvatili 16 alkoholiziranih vozača. Utvrđen je 61 prekršaj ne korištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa, 10 prekršaja korištenja mobitelom tijekom upravljanja vozilom te 7 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom.
 
Policijski službenici nastavljaju i dalje sa pojačanim nadzorima u prometu i kažnjavanju počinitelja težih prometnih prekršaja, a sudionike u prometu poziva na oprez i pridržavanje prometnih propisa.
 

Stranica