Pojačane preventivno represivne aktivnosti u prometu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici će i dalje intenzivno provoditi aktivnosti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), te prema ponavljačima teških prometnih prekršaja – recidivistima  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje, jučer su u vremenu od 10 do 17 sati, proveli još jednu u nizu preventivno represivnih akcija pod nazivom „mobitel“ s naglaskom na prekršaje korištenja mobitela tijekom vožnje na nepropisan način.

U jučerašnjoj akciji je sankcionirano 10 prekršitelja prometnih propisa.  

Imajući u vidu da su spomenuti prekršaji između ostalih („4 glavne ubojice u prometu“) uzročnici težih stradavanja osoba u prometnim nesrećama, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, su također 6. ožujka proveli preventivno represivnu akciju pod nazivom „Pojas i dječja sjedalica“ s naglaskom na prekršaje nekorištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa i dječje sjedalice.

Policijski službenici će i dalje intenzivno provoditi aktivnosti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), te prema ponavljačima teških prometnih prekršaja – recidivistima.
 

Stranica