Pet osoba ozlijeđeno

Slika PU_BP/IMG_2916-pol.vozilo.jpg

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile u subotu, dana 30. travnja, ozlijeđeno je pet osoba. Od toga su dvije osobe teško ozlijeđene, dok su tri osobe lakše ozlijeđene. Prva prometna nesreća se dogodila oko 15.40 minuta u Gornjim Andrijevcima, koju je prouzrokovao 39-godišnjak upravljajući 

Foto: PU brodsko-posavska

U subotu, dana 30. travnja, oko 15.40 minuta, u Gornjim Andrijevcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklist teško ozlijeđen. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo jer je 39-godišnjak osobnim automobilom započeo radnju pretjecanja u koji je udario motociklist (48-godišnjak), koji je već pretjecao kolonu vozila. Vozač motocikla je potom sletio u kanal. Motociklista je teško ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija protiv 39-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu, a protiv 48-godišnjaka prekršajnu prijavu mjerodavnim tijelima.

Dana 30. travnja, oko 16.35 minuta, u Selni se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena dok su tri osobe lakše ozlijeđene. Do prometne nesreće je došlo jer se 24-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, uključivao u promet vožnjom unatrag, ne propustivši osobni automobil sa prednošću prolaska, kojim je upravljala 38-godišnjakinja s kojom se u vozilu nalazilo troje putnika. Pritom je došlo do udara jednog vozila u drugo. U ovoj prometnoj nesreći 30-godišnjakinja je teško ozlijeđena, dok su 38-godišnjakinja, 23-godišnjak i 19-godišnjakinja lakše ozlijeđeni. Svima je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica