Policija sumnjiči muškarca da je zapalio vlastitu kuću

Slika PU_BP/Požar-unut.prostorija.jpg

Dana 30. travnja, oko 19.35 minuta, u Policijskoj postaji Vrpolje, zaprimljena je dojava o požaru. Na mjesto događaja je upućena ophodnja, koja je utvrdila da je došlo do požara na obiteljskoj kući vlasništvo 57-godišnjaka koji živi sam, a koja je u cijelosti izgorjela. U požaru koji su oko 21 sati ugasili pripadnici Dobrovoljnog  

Foto: Ilustracija 

Dana 30. travnja, oko 19.35 minuta, u Policijskoj postaji Vrpolje, zaprimljena je dojava o požaru. Na mjesto događaja je upućena ophodnja, koja je utvrdila da je došlo do požara na obiteljskoj kući vlasništvo 57-godišnjaka koji živi sam, a koja je u cijelosti izgorjela. U požaru koji su oko 21 sati ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrpolje i Čajkovci, nije bilo ozlijeđenih osoba.

Dana 1. svibnja, policijski službenici su uz nazočnost stručne osobe - inspektora zaštite od požara obavili očevid kojim je utvrđeno da je 57-godišnjak pod utjecajem alkohola, unutrašnjost vlastite kuće polio zapaljivom tekućinom i zapalio. Policijski službenici protiv 57-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.



Stranica