Edukacija srednjoškolaca na temu „mladi vozač“

  • Slika

Učenici su se educirali od strane stručnih osoba, kako bi im njihovi prvi samostalni kilometri u prometu bili što sigurniji

Foto: PU brodsko-posavska

U cilju podizanja razine svijesti mladih o opasnostima u prometu, policijski službenici Policijske uprave brodsko - posavske u suradnji sa autoškolama s područja Brodsko - posavske županije i Zavodom za hitnu medicinu Brodsko - posavske županije i dalje provode edukaciju učenika završnih razreda srednjih škola na temu „mladi vozač“.

Jučer, 15. ožujka provedena je edukacija učenicima u Industrijsko obrtničkoj školi u Slavonskom Brodu koju su proveli djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva zdravstva i djelatnik autoškole.

Predavanjem su obuhvaćene tri tematske cjeline, prvom je obuhvaćeno informiranje učenika o tijeku i sadržaju vozačkog ispita, navedeno predavanje je održao djelatnik autoškole „STOP“.

Drugi dio predavanja održao je policijski službenik, a on se odnosio na edukaciju o obvezi poštivanja prometnih propisa, te o posljedicama prometnih prekršaja i prometnih nesreća.

Treći dio se odnosio na edukaciju o posljedicama prometnih nesreća s posebnim osvrtom na dinamiku nastanka ozljeda u prometnim nesrećama i oporavak od istih, ovo predavanje je održao djelatnik Zavoda za hitnu medicinu Brodsko - posavske županije.
 

Stranica