Dvojica otkrivena u neovlaštenom posjedu i prodaji droge

Slika /PU_BP/2024/Droga2024/Droga marihuana1.jpg

U sklopu kriminalističkog istraživanja potvrđena je sumnja da je 31-godišnjak prodao 33-godišnjaku 5,45 grama droge marihuane, što je od istoga oduzeto. Nadalje, od 31-godišnjaka je oduzeto 270,5 grama droge marihuane koju je neovlašteno posjedovao

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske, dana 7. lipnja, u poslijepodnevnim satima (19.45 sati), na području Općine Garčin, obavljajući zadaće suzbijanja zlouporabe droga, od dvije osobe su oduzeli 275,95 grama droge marihuane.

U sklopu kriminalističkog istraživanja potvrđena je sumnja da je 31-godišnjak prodao 33-godišnjaku 5,45 grama droge marihuane, što je od istoga oduzeto. Nadalje, od 31-godišnjaka je oduzeto 270,5 grama droge marihuane koju je neovlašteno posjedovao, a koja je bila namijenjena daljnjoj prodaji i digitalna vaga s tragovima droge.

Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok protiv 33-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Prethodno objavljene vijesti:

Trojica osumnjičena za kazneno djelo i prekršaje iz kriminaliteta droga

Na graničnim prijelazima kod dvije osobe pronađeno 178,52 grama droge marihuane
 

Stranica