Budući policajci i policajke posjetili Slavonski Brod

  • Slika /PU_BP/2024/Postani policajac 2024/Postani pol.1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijska škola "Josip Jović" provodi školovanje za zanimanje policajac/policajka preko Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i kroz program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole

Foto: PU brodsko-posavska

Učenike trećeg razreda Policijske škole „Josip Jović“ koji su jučer zajedno sa svojim razrednicima bili u obilasku Grada Slavonskog Broda, primio je zamjenik načelnika Policijske uprave brodsko-posavske Ivica Kovačević zaželjevši im dobrodošlicu. Potom je učenike ukratko upoznao sa ustrojem policijske uprave i zadaćama policijskih službenika. U nastavku im je zaželio uspješan završetak srednje škole, nakon koje ih čeka sigurno zaposlenje na radnim mjestima policajac/policajka. Neki od njih će biti policijski službenici ove policijske uprave, a nakon školovanja će raditi posao koji vole te uz koji će moći napredovati i stjecati nova znanja i iskustva.

Mladi koji su zainteresirani za zanimanje policajac/policajka, u vremenu od 12 do 15 sati, danas, u Slavonskom Brodu (Srednja škola M.A.Reljković) imaju mogućnost na poligonu isprobati svoje tjelesne i motoričke sposobnosti (Poziv budućim policajkama i policajcima, dođite i izvježbajte poligon u Slavonskom Brodu!).

Policijska škola "Josip Jović" provodi školovanje za zanimanje policajac/policajka preko Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i kroz program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole. 

Objavljen je natječaj za upis 500 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka na stranici, te natječaj za upis 170 učenika/učenica u III. razred srednje Policijske škole „Josip Jović“, te se detaljne informacije mogu naći na Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik“ - Postani policajac/policajka (gov.hr)
 

Stranica