Buduće policajke i policajci, dođite i izvježbajte poligon u Slavonskom Brodu!

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policajci3.jpg

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da dođu i isprobaju poligon koji je sastavni dio testiranja kandidata za natječaj koji je u tijeku

Foto: Ilustracija

Kako je već ranije najavljeno, sutra, u utorak, 13. lipnja 2023. godine u vremenu od 9 do 14 sati, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske će postaviti poligon u sportskoj dvorani Srednje škole Matije Antuna Reljkovića u Slavonskom Brodu, Ivana Cankara 76.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da dođu i isprobaju poligon koji je sastavni dio testiranja kandidata za natječaj koji je u tijeku.

Dođite kako bi se što bolje pripremili za testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti koje ćete morati uspješno savladati da bi se upisali u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, kao i za upis učenika u treći razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka.

Pogledajte kako je to bilo prošli tjedan, 5. i 6. lipnja u Novoj Gradiški: U Novoj Gradiški kandidati za policiju se okušali u postavljenom poligonu
 

Stranica