Poziv budućim policajkama i policajcima – dođite i izvježbajte poligon!

Slika /PU_BP/2023/Postani policajac-policajka2023/Postani policajac 2023.jpg

Zainteresirani kandidati mogu isprobati i izvježbati poligon. Pozivamo kandidate koji su se već prijavili, ali i one koji se tek planiraju prijaviti na natječaj, da dođu i provjere svoje tjelesne i motoričke sposobnosti

Foto: MUP

Policijska škola "Josip Jović" provodi školovanje za zanimanje policajac/policajka preko Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i kroz program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole. 
 
Objavljen je natječaj za upis 350 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka na stranici Ministarstva unutarnjih poslova.
Objavljen je natječaj za upis 250 učenika/učenica u III. razred srednje Policijske škole „Josip Jović“ na stranici Ministarstva unutarnjih poslova. 
 
Kako bi se kandidati što bolje pripremili za testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti koje će morati uspješno savladati da bi se upisali u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, kao i za upis učenika u treći razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske postavit će poligon koji je sastavni dio testiranja kandidata za natječaj koji je u tijeku, i to:

Dana 5. i 6. lipnja 2023. godine (ponedjeljak i utorak) u vremenu od 12,00 do 14,30 sati u Novoj Gradiški, u sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška, Ljudevita Gaja 24;

Dana 13. lipnja 2023. godine (utorak) u vremenu od 09,00 do 14,00 sati u Slavonskom Brodu, u sportskoj dvorani Srednje škole Matije Antuna Reljkovića, Ivana Cankara 76.
 
Ovo je prilika da zainteresirani kandidati isprobaju i izvježbaju poligon, te pozivamo sve kandidate koji su se već prijavili, ali i one koji se tek planiraju prijaviti na natječaj, da dođu i provjere svoje tjelesne i motoričke sposobnosti.

Budući da će poligon biti postavljen u dvoranama škola, molimo zainteresirane da sa sobom ponesu sportsku odjeću i čistu obuću (tenisice).
 
Dođite i povećajte svoju šansu za upis u Policijsku školu!

 

Stranica