Stanje u prošlom tjednu na području PP Okučani

Na području Policijske postaje Okučani u razdoblju od 10. do 17. siječnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno tri kaznena djela i to dva kaznena djela protiv imovine (oštećenje tuđe stvari (2), te jedno kazneno djelo protiv okoliša (nezakonit lov (1).

Na području Policijske postaje Okučani u razdoblju od 10. do 17. siječnja 2011. godine,  zabilježeno je ukupno tri kaznena djela i to dva kaznena djela protiv imovine (oštećenje tuđe stvari (2), te jedno kazneno djelo protiv okoliša (nezakonit lov (1). Policija je protiv počinitelja podnijela odgovarajuće kaznene prijave, te nastavlja daljnji rad u cilju pronalaska nepoznatih počinitelja. Oštećene osobe su upoznate sa pravom podnošenja prijedloga za kazneni progon za kaznena djela za koje to propisuju odredbe Kaznenog Zakona.  

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Okučani nije bilo prometnih nesreća.

Vezano uz javni red, evidentiran je jedan prekršaj i to iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a radi se o pijančevanju na javnom mjestu.



Stranica