Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/IMG_3879-PN-corsa.jpg

Jučer u 19.45 sati u blizini mjesta Slobodnica dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je druga osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Prometna nesreća


Foto: PU brodsko-posavska 
 
Dana 10. svibnja u 19.45 sati u blizini mjesta Slobodnica dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila na način da je 30-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „Opel corsa“ srpskih nacionalnih oznaka i broja, krećući se lijevom prometnom trakom nepropisnom brzinom, te je u kočenju i zanošenju sletio u odvodni kanal. Prednjim i stražnjim dijelom vozila udario je u kosinu kanala, nakon čega se vozilo nekoliko puta prevrnulo. Tijekom prometne nesreće zapalio se motor u vozilu, a vatru je protupožarnim aparatom ugasio prometni policajac.
U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobio 30-godišnji vozač, dok je 33-godišnji (državljanin Srbije) putnik iz vozila lakše ozlijeđen. Obadvojica su zadržani u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju. Izvršenim alkotestom nije utvrđena koncentracija alkohola u organizmu vozača, protiv kojega slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica