Sažetak sigurnosnih događaja

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 16 kaznenih djela od kojih su 14 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su  

Foto: Ilustracija 

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 16 kaznenih djela od kojih su 14 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo sedam i to dva kaznena djela teške krađe i pet kaznenih djela krađe.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata nije se dogodila niti jedna prometna nesreća. 
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je pet prekršaja i to četiri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji.
U protekla 24 sata evidentiran je i jedan požar bez materijalne štete i jedan pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava.
 



Stranica