Djevojčica poginula u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/BMW-PN Beravci.jpg

Danas, oko 10.50 sati u Beravcima (predio Crno Selo) dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 10-godišnja djevojčica. Prometna nesreća se dogodila kad je djevojčica započela neoprezno prelaziti kolnik ispred  

Foto: PU brodsko-posavska

Danas, oko 10.50 sati u Beravcima (predio Crno Selo) dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 10-godišnja djevojčica. Prometna nesreća se dogodila kad je djevojčica započela neoprezno prelaziti kolnik ispred prednjeg dijela nepropisno zaustavljenog teretnog vozila Mercedes (tzv. putujuće trgovine) u trenutku dok se iza kretao osobni automobil BMW kojim je upravljao 55-godišnjak. Pritom je došlo do udara prednjeg dijela BMW-a u djevojčicu koja je odbačena unaprijed i pala na kolnik. Teško ozlijeđenoj djevojčici ukazana je hitna liječnička pomoć, no od zadobivenih ozljeda je u 11.30 sati preminula u bolnici u Slavonskom Brodu. Po nalogu istražnog suca, sutra će se na Odjelu patologije obaviti obdukcija.

Promet su tijekom očevida regulirali policijski službenici, propuštajući vozila naizmjenično. Policija nastavlja daljnji rad u cilju utvrđivanja bitnih činjenica i okolnosti, te slijedi podnošenje odgovarajućih pismena.



Stranica