PP Nova Gradiška - tjedni sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 23. do 30. svibnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno pet kaznenih djela, od kojih su četiri u strukturi općeg kriminaliteta i jedno u strukturi organiziranog kriminaliteta. U strukturi općeg

 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 23. do 30. svibnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno pet kaznenih djela, od kojih su četiri u strukturi općeg kriminaliteta i jedno u strukturi organiziranog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta evidentirana je jedna teška krađa, jedna krađa, jedno oštećenje tuđe stvari i jedno kazneno djelo prijetnje. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreće, od kojih jedna s poginulim osobama, tri s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, dvije osobe su teže ozlijeđene i pet osoba je zadobila lakše tjelesne ozlijede.
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno sedam prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i četiri prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 97 814 putnika i 34 836 vozila. 
 



Stranica