PP okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 23. do 30. svibnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno devet kaznenih djela od kojih su osam u strukturi općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo u strukturi organiziranog

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 23. do 30. svibnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno devet kaznenih djela od kojih su osam u strukturi općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo u strukturi organiziranog kriminaliteta. Dakle, u strukturi općeg kriminaliteta evidentirane su tri teške krađe, dvije krađe, jedno oštećenja tuđe stvari i dva kaznena djela prijetnje. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreće, od kojih jedna s poginulim osobama, tri s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, dvije osobe su teže ozlijeđene i pet osoba je zadobila lakše tjelesne ozlijede. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno osam prekršaja i to tri iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 97 814 putnika i 34 836 vozila.
 



Stranica