Kontakt policajci Policijske postaje Nova Gradiška

Kontakt policajac ZLATKO CINDRIĆ

I. kontaktno područje obuhvaća područje uži centar grada na istoku omeđenog ulicama M. Benkovića i J. Haulika, na zapadu ulicom K. Dieneša obuhvaća i Trg Kralja Tomislava i Cvjetni trg, na sjeveru ulicom J. Ljubibratića i jugu ulicom Ivana Gundulića , a u istome živi oko 990 stanovnika. Među važnijim objektima tu je zgrada gradskog poglavarstva, Centra za socijalnu skrb, Prekršajnog suda sa uredima Općinskog državnog odvjetništva i dr.. Na području dominiraju ulice Slavonskih Graničara i Trg Kralja Tomislava u kojima se nalazi 20-tak ugostiteljskih objekata i 30-tak trgovačih radnji, te se u ulici I. Gundulića nalazi ”Tržni Centar” sa gradskom tzv. ”Zelenom tržnicom”.

Kontakt rajon: TOMISLAV MARAKOVIĆ

II. kontaktno područje obuhvaća područje istočnog dijela grada Nova Gradiška, na istoku omeđen ulicama Ljudevita Posavskog, Antuna Mihanovića i dio Ulice Matije Gupca, na zapadu ulicama Matije Antuna Relkovića, Maksimilijana Benkovića, Juraja Haulika, i Ulicom Mala, na sjeveru dijelom Ulice Matije Gupca i jugu ulicama Petra Svačića i Josipa Jurja Strossmayera

Kontakt policajac: DANIJEL RAJIĆ



tel.: 035/211 639:  211 622:
fax: 035/211 650
 

III. kontaktno područje obuhvaća područje zapadnog dijela grada Nova Gradiška, na istoku omeđen ulicama Matije Antuna Relkovića i Karla Dieneša, na zapadu Potočnom, Vinogradskom i Ulicom Dragutina Lobe, na sjeveru Psunjskom ulicom i jugu Kolodvorskom ulicom i Ulicom Zrinskih.