Zaplijenjeno 62,08 grama droge marihuane i 3,45 grama droge amfetamin

Slika /PU_BP/Droga2021/IMG_20210706_105510.jpg

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su na području Slavonskog Broda, Nove Gradiške i Podcrkavlja zaplijenili drogu marihuanu i amfetamin

Foto: Ilustracija

U sklopu aktivnosti suzbijanja zlouporabe droge, a nakon nedavne zapljene razne vrste droge (vijest objavljena 9. ožujka: Pronađene razne vrste droga na graničnom prijelazu Stara Gradiška), policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su na području Slavonskog Broda, Nove Gradiške i Podcrkavlja zaplijenili drogu marihuanu i amfetamin.

Naime, policijski službenici su u vremenu od 5. do 10. ožujka, u poslijepodnevnim i noćnim satima, u više slučajeva na području Slavonskog Broda te Nove Gradiške pronašli i oduzeli 62,08 grama droge marihuane te 3,45 grama droge amfetamin.

Policijski službenici protiv jednog počinitelja podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok protiv ostalih osoba podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Stranica