Narušavala javni red i mir u kafiću

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija1.JPG

Osumnjičena je u alkoholiziranom stanju negodovala, vikala i galamila, te vrijeđala osoblje i goste navedenog lokala zbog ne posluživanja pića

Foto: Ilustracija

U subotu, 9. ožujka oko 21 sat u Slavonskom Brodu, u Naselju Slavonija I unutar ugostiteljskog objekta 43-godišnjakinja je narušavala javni red i mir.

Naime, ista je u alkoholiziranom stanju negodovala, vikala i galamila, te vrijeđala osoblje i goste navedenog lokala zbog ne posluživanja pića.

Nadalje, dolaskom policijskih službenika ista je odbila dati osobnu iskaznicu na uvid, te je nastavila s vikom i galamom nakon čega su policijski službenici primijenili sredstva prisile radi sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira.

Potom je 43-godišnjakinja uhićena i privedena u policiju, gdje je pregledana po djelatnicima hitne medicinske pomoći (utvrđeno da nije ozlijeđena), gdje je zadržana do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Protiv iste je podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te joj je uručen obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.
 

Stranica