Zaplijenjena droga u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj

Slika /PU_BP/Droga2019/IMG-20210107-WA0000.jpg

Policijski službenici nastavljaju s aktivnostima na suzbijanju neovlaštene proizvodnje, prometa i zloupotrebe droga kao i drugih opojnih sredstava

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavljaju rad na suzbijanju zloupotrebe opojnih sredstava.

Nastavno na događaj od 10. listopada - prethodno objavljena vijest Uhićeni zbog posjedovanja droge, u razdoblju od 10. do 14. listopada zabilježeno je još pet događaja u Novoj Gradiški, Okučanima, Slavonskom Brodu i Slavonskom Šamcu.

Policijski službenici PU brodsko-posavske u navedenom su razdoblju  zatekli nekoliko osoba u posjedu droge. Riječ je o 28-godišnjaku i 24-godišnjaku u Novoj Gradiški, 25-godišnjaku u Okučanima te 32-godišnjem vozaču i 23-godišnjoj putnici na graničnim prijelazima u Slavonskom Brodu i Slavonskom Šamcu. Sveukupno je zaplijenjeno 19,45 grama marihuane i 4,9 grama amfetamina tzv. „speed“.

Protiv počinitelja podneseni su optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu ili uručeni prekršajni nalozi, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga.

Policijski službenici nastavljaju s aktivnostima na suzbijanju neovlaštene proizvodnje, prometa i zloupotrebe droga kao i drugih opojnih sredstava.
 

Stranica