Vožnje pod utjecajem alkohola

Slika PU_BP/Nadzor prometa-policajac.jpg

U nedjelju (18. kolovoza), oko 3,45 sati, policijski službenici su nadzirući promet u Sibinju, zaustavili osobni automobil Golf, kojim je upravljao 24-godišnjak. Pritom su utvrdili da je vozač pod utjecajem alkohola. U njegovu  

Foto: PU brodsko-posavska

U nedjelju (18. kolovoza), oko 3,45 sati, policijski službenici su nadzirući promet u Sibinju, zaustavili osobni automobil Golf, kojim je upravljao 24-godišnjak. Pritom su utvrdili da je vozač pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu su alkotestom očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 1,64 promila, isključili ga iz prometa i zadržali u policiji do otriježnjenja.

U drugom slučaju, koji se dogodio noćas, oko 0,10 sati, u Slavonskom Brodu, u Zagrebačkoj ulici, prometni policajci su uočili osobni automobil koji krivuda (lijevo/desno) cestom. Utvrdili su da vozilom upravlja 75-godišnjak s 1,53 promila alkohola u organizmu, koji je također isključen iz prometa. Pritom je, 61-godišnji suvozač omalovažavao i vrijeđao prometne policajce dok su postupali. Policijski službenici će protiv svih prekršitelja podnijeti odgovarajuće prekršajne prijave mjerodavnom tijelu. 

Pogledajte informaciju: Alkoholizirani vozač.



Stranica