Vozilo isključeno iz prometa zbog tehničkih nedostataka

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija mračna natpis.jpg

Policijski službenici su 22-godišnjaka prekršajno sankcionirali zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te se nastavlja daljnji rad sukladno odredbama Zakona o strancima

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavljaju sa pojačanim preventivnim represivnim aktivnostima (U pojačanim preventivnim nadzorima utvrđen niz prekršaja) s ciljem sprječavanja i suzbijanja svih vrsta i oblika kriminaliteta, te posebice vodeći računa o sigurnosti svih sudionika u prometu. Još jedno vozilo je isključeno iz prometa zbog težih tehničkih nedostataka.

Naime, dana 3. srpnja, u 4.45 sati, na Državnoj cesti D-51, u blizini Nove Gradiške, policijski službenici su kontrolirali osobni automobil francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 22-godišnjak (državljanin Republike Moldavije) bez odgovarajućih dokumenata (vozačka dozvola i dr.).
Zbog uočenih nedostataka na vozilu policijski službenici su isti uputili na izvanredni tehnički pregled, kojom prilikom su u stanici za tehnički pregled utvrđeni teži tehnički nedostaci te je vozilo isključeno iz prometa.

Policijski službenici su 22-godišnjaka prekršajno sankcionirali zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te se nastavlja daljnji rad sukladno odredbama Zakona o strancima.

Prethodno objavljena vijest:

Prevozili strane državljane
 

Stranica