Vozači oprez – u prometnoj nesreći još jedna osoba teško ozlijeđena

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policajci5.jpg

Protiv 33-godišnjaka slijedi obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

Na državnoj cesti D7, u blizini Velike Kopanice, jučer, oko 8:15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 33-godišnjak upravljajući teretnim automobilom zbog neprilagođene brzine kretanja u kočenju prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio autobusa koji se kretao ispred, a koji je usporavao radi skretanja ulijevo (upravljao 66-godišnjak).

U daljnjem kretanju teretni automobil je udario u prometni znak, dok je autobus sletio na travnatu površinu udarivši u stablo.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 33-godišnjak, dok je 66-godišnjak lakše ozlijeđen te im je obojici liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Protiv 33-godišnjaka slijedi obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Kako bi se izbjegle prometne nesreće i teška stradavanja osoba, policijski službenici pozivaju sudionike na oprez i poštivanje prometnih propisa te da tako svojim odgovornim ponašanjem doprinesu većoj sigurnosti svih u prometu. 
 

Stranica