Vozač teško ozlijeđen prilikom slijetanja automobilom s autoceste

  • Slika /PU_BP/2022/PN2022/PN-A3.Ok.JPG
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici su vozaču izdali prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: PU brodsko-posavska

U prometnoj nesreći koja se dogodila 3. studenoga, u 7.40 sati, na autocesti A3, u blizini Okučana, jedna osoba je teško ozlijeđena.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, očevidom su utvrdili da je 42-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije), zbog ne kretanja sredinom obilježene lijeve prometne trake (sjeverne kolničke trake), kotačima zahvatio travnatu površinu.
Potom je došlo do zanošenja automobila i slijetanja s kolnika, udara u središnju metalnu odbojnu ogradu, a nakon udara do odbacivanja automobila i slijetanja na travnatu površinu te udara u smjerokazne stupiće i prometni znak. U daljnjem nekontroliranom kretanju, automobil se višestruko prevrnuo, probio zaštitnu žičanu ogradu, te se zaustavio okrenut na krov. 

U prometnoj nesreći, teško je ozlijeđen 42-godišnjak, kojemu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici su vozaču izdali prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica