Vozač teško ozlijeđen

Slika PU_BP/autoces nadzor prom.png

Jučer, dana 17. kolovoza, oko 9.30 minuta, na autocesti A3, u blizini Velike Kopanice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo jer je 52-godišnjak (državljanin Turske), upravljajući osobnim automobilom VW Touran, njemačkih  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, dana 17. kolovoza, oko 9.30 minuta, na autocesti A3, u blizini Velike Kopanice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo jer je 52-godišnjak (državljanin Turske), upravljajući osobnim automobilom VW Touran, njemačkih registracijskih oznaka, ne krećući se sredinom obilježene prometne trake, prešao na pretjecajnu traku, zahvatio travnatu površinu i u zanošenju sletio sa kolnika, udarivši u zaštitnu ogradu, te se potom zaustavio u kanalu. U ovoj prometnoj nesreći 52-godišnjak je teško ozlijeđen. Prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 52-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu i dostavljaju izvješće općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Pogledajte informaciju: Tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći.



Stranica