Vinkovčanin zatečen s ukradenom robom

Slika PU_BP/IMG_0756-lisice.jpg

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su jučer nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 30-godišnjakom iz Vinkovaca od njega oduzeli ukradenu robu iz dva trgovačka centra i jedne trgovine parfemima u Slavonskom Brodu.

Muškarac je jučer oko 14 sati zatečen u Slavonskom Brodu sa dijelom ukradene robe iz jednog trovačkog centra. Kriminalističkim istraživanjem nad njim pronađena je i roba koja je tijekom jučerašnjeg dana ukradena iz tog i još jednog trgovačkog centra kao i roba iz trgovine parfemima, a koju je muškarac nakon odnošenja iz trgovina sakrio u blizini mjesta njegovog zatjecanja.

Radi se o alkoholnom piću, prehrambenim proizvodima (pršut, sir, juhe i dr.), čokoladama, kavi, parfemima i drugim artiklima, materijalne vrijednosti par tisuća kuna. Ukradena roba je oduzeta od 30-godišnjaka i biti će vraćena oštećenima.

S obzirom na vrijednost ukradene robe po pojedinoj trgovini progon se pokreće privatnom tužbom, pa su oštećenima uručeni i osobni podaci osumnjičenog za ova kaznena djela krađe. 



Stranica