Vikend sažetak

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/apolicajac i vozilo2.jpg

Tijekom vikenda, u vremenu od 23 do 5 sati, policijski službenici su proveli preventivno represivnu akciju s naglaskom na prisutnost alkohola, kojom prilikom je utvrđeno 6 prekršaja prisutnosti alkohola u organizmu vozača

Foto: ilustracija

Na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, tijekom proteklog vikenda evidentirano je 14 kaznenih djela.

Na prometnicama u nadležnosti rada policijske uprave dogodilo se 12 prometnih nesreća od kojih 1 prometna nesreća s poginulom osobom u kojoj je smrtno stradao 48-godišnjak, 3 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena dok su 3 osobe lakše ozlijeđene te 8 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Nadalje, tijekom vikenda 17./18. veljače, u vremenu od 23 do 5 sati, policijski službenici su proveli preventivno represivnu akciju s naglaskom na prisutnost alkohola, kojom prilikom je utvrđeno 6 prekršaja prisutnosti alkohola u organizmu vozača.

Na području Slavonskog Broda, evidentirana su 2 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Dakle, policijski službenici su protiv dvije osobe podnijeli optužne prijedloge (20-godišnjak - konzumiranje droge na javnom mjestu, te 74-godišnjak - uznemiravanje stanara zgrade vikom i galamom) Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Stranica