Uvjeren da ulaže u dionice, uplatio pa ostao bez novca

Slika /PU_BP/2024/Razno 2024/1717505340080.jpg

Policijska uprava brodsko-posavska upozorava građane da budu oprezni kako ne bi postali žrtve investicijskih prijevara. Počinitelji se pokušavaju na razne načine domoći vašeg novca, te uvijek budite sumnjičavi 

Foto: ilustracija

U Policijskoj postaji Nova Gradiška zaprimljena je kaznena prijava u vezi kaznenog djela Prijevare. Naime, 38-godišnjak je tijekom veljače, ožujka i travnja putem društvene mreže kontaktirao nepoznate osobe, u vezi ulaganja u dionice. Slijedio je upute nepoznate osobe te je u više navrata uplatio iznos iznad 15.000,00 eura na račun nepoznate osobe. Kada nije mogao podići novac shvatio je da je prevaren. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje.

Policijska uprava brodsko-posavska upozorava građane da budu oprezni kako ne bi postali žrtve investicijskih prijevara. Počinitelji se pokušavaju na razne načine domoći vašeg novca, te uvijek budite sumnjičavi i informirani te svakako potražite financijski savjet stručnih osoba. 

Više savjeta o tome kako izbjeći investicijske prijevare, možete saznati na informativnom letku, kao i putem stranice Web heroj.
 

Stranica