Upravljao mopedom s 2,17 promila, te počinio više prekršaja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici protiv 64-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog više počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o obaveznom osiguranju u prometu i Zakona o osobnoj iskaznici

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, nadzirući promet, jučer (20. travnja), u 20.15 sati, u Batrini, zaustavili su moped, kojim je upravljao 64-godišnjak.

Utvrđeno je da isti upravlja mopedom bez sigurnosne zaštitne kacige na glavi, bez upaljenih svjetala te kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi identifikacijski dokument. Također je utvrđeno da moped nije registriran te nema policu obaveznog osiguranja. Alkotestom je u organizmu 64-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,17 promila, te je isti zadržan u policiji na otriježnjenju.

Policijski službenici protiv 64-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog više počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o obaveznom osiguranju u prometu i Zakona o osobnoj iskaznici.

Stranica