Upravljao automobilom u vrijeme zabrane i pod utjecajem alkohola od 2,30 g/kg

Slika PU_BP/Alkohol boca za volanom 300.jpg

Noćas u 01,50 sati u Slavonskom Brodu policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su postupali prema 33-godišnjem vozaču osobnog automobila za kojeg su utvrdili da je istim upravljao u vremenu kad mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije te da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,30 g/kg. Vozač je isključen iz prometa i smješten je u posebnu prostoriju u Postaji prometne policije Slavonski Brode do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv vozača slijede odgovarajuće prekršajne prijave.   

Foto: PU brodsko-posavska

 Noćas u 01,50  sati u Slavonskom Brodu policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su postupali prema 33-godišnjem vozaču osobnog automobila za kojeg su utvrdili da je istim upravljao u vremenu kad mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije te da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,30 g/kg.

Vozač je isključen iz prometa i smješten je u posebnu prostoriju u Postaji prometne policije Slavonski Brode do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Protiv vozača slijede odgovarajuće prekršajne prijave.



Stranica