Upravljao automobilom pod utjecajem droge

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija2.jpg

Vozač kod sebe nije imao identifikacijski dokument. Zbog sumnje da upravlja automobilom pod utjecajem droga navedeni je podvrgnut testiranju kojom prilikom je dobivena pozitivna reakcija na prisutnost droge amfetamin

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 16. ožujka, oko 5.30 sati, u Novoj Gradiški, u Svačićevoj ulici, prilikom nadzora prometa zaustavili su osobni automobil njemačkih nacionalnih registracijskih pločica kojim je upravljao 26-godišnjak.

Vozač kod sebe nije imao identifikacijski dokument. Zbog sumnje da upravlja automobilom pod utjecajem droga navedeni je podvrgnut testiranju kojom prilikom je dobivena pozitivna reakcija na prisutnost droge amfetamin. Nadalje, kod istoga je pronađeno i oduzeto 3,2 grama droge amfetamin.

Policijski službenici su 26-godišnjaka zadržali u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a nakon liječničkog pregleda i konstatacije da je sposoban za zadržavanje u policiji.

Protiv navedenog slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica