Narušavao javni red i mir, priveden u policiju

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira

Foto: ilustracija

U Novoj Gradiški, u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta, dana 17. ožujka, oko 2 sata, 20-godišnjak je u alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir. Nogama i rukama je udarao po zidovima i interijeru unutar prostorije. Nakon upozorenja zaposlenika da prestane isti je nastavio te ga je zaštitar udaljio izvan ugostiteljskog objekta. Mladić je i na ulici nastavio narušavati javni red i mir vikom i galamom.

Alkotestom je u organizmu 20-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,40 promila. Policijski službenici su ga priveli u prostorije policijske postaje gdje su ga liječnici pregledali i konstatirali da je sposoban za daljnji postupak u policiji te je zadržan na otriježnjenju.

Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira te mu je izdan i obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici (kod sebe nije imao osobnu iskaznicu).

Stranica