Uočio ubojita sredstva na njivi i odmah pozvao policiju

Slika /PU_BP/Oružje2018/SB.png

Policija apelira na građane koji obavljaju radove na poljoprivrednim površinama, a uoče sumnjiva ubojita sredstva da iste ne diraju, već odmah pozovu policiju na broj telefona 192 ili 112

Foto: Ilustracija

U Policijskoj postaji Okučani, dana 28. travnja, zaprimljena je informacija da je jedna osoba sa područja Općine Dragalić pronašla ubojita sredstva.

Naime, 37-godišnjak je  prilikom obavljanja poljoprivrednih radova na njivi uočio minsko eksplozivno sredstvo. Na mjesto događaja je upućen policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je utvrdio da se radi o dvije trenutne tromblonske mine M60, koje je na siguran način uništio na najbližoj pogodnoj lokaciji.

Policija apelira na građane koji obavljaju radove na poljoprivrednim površinama, a uoče sumnjiva ubojita sredstva da iste ne diraju, već odmah pozovu policiju na broj telefona 192 ili 112.

Također upozorava građane koji posjeduju oružje, minsko eksplozivna sredstva te ih se žele „riješiti“, da ista ne odbacuju na javne i privatne površine, šume, kanale i slično, već donesu odluku o dragovoljnoj predaji bez sankcija i pozovu policiju.

Stranica