Ukradeni predmeti vraćeni vlasnicima

Slika PU_BP/Drska krađa.png

Foto: MUP

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i jednom mlađom muškom osobom na okolnosti počinjenja tri kaznena djela krađe. Policija sumnjiči mladiće da su u tri navrata, dana 1.  i 2. lipnja, u Slavonskom Brodu, sa igrališta i ispred dvije srednje škole ukrali dva bicikla i dva mobitela. Policijski službenici su ukradene bicikle i mobitele, oduzeli i vratili vlasnicima, a protiv osumnjičenika dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama zbog sumnje u kaznena djela krađe općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, potvrdili su sumnju u kazneno djelo krađe. Policija sumnjiči 30-godišnjaka, da je dana, 7. lipnja, oko 20.30 minuta, u Slavonskom Brodu, u unutrašnjosti kockarnice ukrao mobitel, oštetivši tako 30-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici su u okviru kriminalističkog istraživanja ukradeni mobitel oduzeli i vratili vlasniku. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće kao dopuna kaznenoj prijavi općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Dana 2. srpnja, u prijepodnevnim satima, na autocesti A3, kod Slavonskog Broda, nepoznata osoba je iskoristila nepažnju 48-godišnjaka i iz otvorenog teretnog automobila, turskih registracijskih oznaka, ukrao novac oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za počiniteljem kaznenog djela krađe.



Stranica