Uhićeni počinitelji kaznenih djela

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/lisice.jpg

Policijski službenici protiv svih počinitelja dostavljaju posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu kao dopunu kaznene prijave

Jučer (29. listopada) je brodska policija dovršila kriminalističko istraživanje nad više osoba, na okolnosti počinjenja kaznenih djela teške krađe, krađe i oštećenja tuđe stvari.
Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, potvrdili su sumnju da je osumnjičeni 41-godišnjak u vremenu od 22. do 24. veljače nasilno ušao u prostor trgovine u Beravcima iz koje je otuđio metalni sef s novčanim pologom i više stotina kutija raznih vrsta cigareta. Ovim djelom je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršili kriminalističko istraživanje nad jednim 41-godišnjakom te utvrdili da je s još dvojicom počinitelja (u dobi od 17 i 19. godina), o čemu smo prethodno pisali (pogledajte objavu), 5. kolovoza, oko 19 sati iz jednog objekta u Slavonskom Brodu, na kojemu se izvode građevinski radovi, otuđio oko 100 m električnog kabla, vrijednosti više tisuća kuna.
Također, brodski policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjom državljankom Sjeverne Makedonije. Pritom je utvrđeno da je osumnjičena, 2. listopada, oko 14.45 sati, iz jedne trgovine u Slavonskom Brodu, otuđila parfem vrijednosti nekoliko stotina kuna. Oštećenoj pravnoj osobi su policajci uručili potrebite podatke radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.
Nadalje, policijski službenici su pronašli i 19-godišnjeg počinitelja kaznenog djela oštećenje tuđe stvari. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 19-godišnjak, 18. listopada, u ulici A. Štampara, u Slavonskom Brodu, razbio stakla na ulaznim vratima trgovine, kladionice i poslovnog prostora te je oštetio čitač kartica na aparatu za naplatu parkinga. Ovim djelom je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna
Policijski službenici protiv svih počinitelja dostavljaju posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu kao dopunu kaznene prijave.

Foto: ilustracija

Stranica