Uhićen počinitelj više kaznenih djela

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/lisice.jpg

Osumnjičeni 26-godišnjak je tijekom rujna počinio četiri kaznena djela Teške krađe i jedno kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari

Foto: Ilustracija

Slavonskobrodski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom za kojeg se sumnja da je tijekom rujna 2024. godine na području grada Slavonskog Broda počinio više kaznenih djela. 
Naime, navedeni 26-godišnjak je tijekom rujna počinio četiri kaznena djela Teške krađe i jedno kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari.

U navedenom periodu, 26-godišnjak je dva puta provalio u stan vlasništvo 63-godišnjakinje i u garažu vlasništvo 23-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio.

U noći 28. na 29. rujna, 26-godišnjak je uporabom sile i alata otvorio škrinju za sladoled koja se nalazi u sklopu benzinske postaje iz koje je otuđio sladoled.

Također, 26-godišnjak se sumnjiči da je dana 10. rujna u Slavonskom Brodu uz korištenje lako zapaljive tekućine zapalio vrata od haustora (vlasništvo 64-godišnjakinje).
Prilikom zapaljena, vatra se ubrzo ugasila pa nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasaca, te nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su danas, 1. listopada, 26-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.
 

Stranica