Uhićen još jedan počinitelj – provalio u vozilo na odmorištu

Slika /PU_BP/Uhićenja2018/handcuffs-2102488_1280[1].jpg

Nad osumnjičenim 54-godišnjakom je dovršeno kriminalističko istraživanje te je uz kaznenu prijavu sinoć (4. srpnja), u 20.25 sati, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske

Foto: Ilustracija

U zajedničkoj suradnji policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske i Policijske uprave vukovarsko-srijemske, uhićen je 54-godišnjak (državljanin Republike Srbije) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.
Dana 3. srpnja, u 20.30 sati, policijski službenici Postaje granične policije Ilok, uhitili su osumnjičenog koji je doveden u Policijsku postaju Okučani te je nad istim provedeno kriminalističko istraživanje.

Policija sumnjiči 54-godišnjaka da je dana 8. travnja, u noćnim satima, na autocesti A3, na odmorištu Dragalić, oštetio pneumatik na osobnom automobilu (švicarskih nacionalnih registracijskih oznaka), koji je 46-godišnjak parkirao u namjeri odmora.
Također je utvrđeno da je osumnjičeni razbio staklo na suvozačevim vratima navedenog automobila i iz unutrašnjosti otuđio novčanik, bankovne kartice i osobne dokumente vlasnika te novac (nekoliko stotina eura, par desetaka švicarskih franaka te nekoliko tisuća srpskih dinara), pričinivši vlasniku štetu oko 1000 eura.

Policijski službenici su 54-godišnjaka uz kaznenu prijavu sinoć (4. srpnja), u 20.25 sati, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

Pogledajte prethodno objavljenu vijest u vezi uhićenja osoba koje su provaljivale u vozila na odmorištima: Zajedničkom suradnjom dvije policijske uprave uhićen trojac koji je provaljivao u vozila na odmorištima autoceste.

Stranica