U slijetanju automobila teško ozlijeđena vozačica

Slika PU_BP/PN - Donji Andrijevci 19-04-2017 - I.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 19. travnja 2017. godine oko 17,45 sati u  Donjim Andrijevcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a jedna osoba lake tjelesne ozljede.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod provedenim očevidom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da 32-godišnja vozačica osobnog automobila austrijskih reg. oznaka nije prilagodila brzinu kretanja osobinama i stanju ceste (zavoj, kolnik mokar) i atmosferskim prilikama (kiša), uslijed čega je izlaskom iz zavoja ulijevo, u zanošenju, sletjela s kolnika na travnatu površinu, kojom prilikom je stražnjim dijelom udarila u zaustavljeni osobni  automobil slavonsko brodskih reg. oznaka na kolnom ulazu, a potom i u zid kuće, vlasništvo vozača zaustavljenog automobila.

U ovoj prometnoj nesreći 32-godišnja vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede, dok je njena 19-godišnja suvozačica zadobila lake tjelesne ozljede, a liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su zadržane na liječenju.

 Protiv vozačice policija podnosi odgovarajući prekršajni nalog 



Stranica