U prometnoj nesreći tri osobe teže, a dvije su lakše ozlijeđene

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija mračna natpis.jpg

Policija protiv 29-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Jučer, 12. listopada oko 12:40 sati, na južnoj kolničkoj traci autoceste A3 (kod Velike Kopanice), dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe teže, a dvije su lakše ozlijeđene.

Očevidom je utvrđeno da je 29-godišnja državljanka Republike Hrvatske upravljala osobnim automobilom srpskih nacionalnih oznaka od zapada u smjeru istoka, dok se s njom u vozilu nalazila 57-godišnja hrvatska državljanka.

Iza njih u istom smjeru kretao se osobni automobil također srpskih nacionalnih oznaka kojim je upravljala 36-godišnja državljanka Republike Srbije, dok su se s njom u vozilu nalazili 45-godišnjakinja i 47-godišnjak.

Prilikom vožnje 29-godišnjakinja nije držala potreban razmak krećući se iza drugog vozila, te je u namjeri izbjegavanja udara u vozilo ispred sebe izgubila nadzor nad upravljačem uslijed čega je došlo do zanošenja vozila na kolniku, nakon čega je 36-godišnjakinja koja se kretala iza njih, naletjela na iste, pri čemu je došlo do udara i slijetanja oba vozila na travnatu površinu.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene 29-godišnjakinja, 57-godišnjakinja i 47-godišnjak, a lakše 36-godišnjakinja i 45-godišnjakinja.
Ozlijeđenim osobama je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija protiv 29-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica