U prometnoj nesreći jedna osoba lakše ozlijeđena

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici su 54-godišnjaku izdali prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

U vezi osnovne informacije od jučer i objavljene vijesti pod naslovom: Prometne  nesreće na autocesti A3, u 18.10 sati, dogodila se prometna nesreća na autocesti A3, u blizini mjesta Zadubravlje – Garčin u kojoj su sudjelovala tri vozila, te je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da 54-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom (švicarskih nacionalnih registracijskih oznaka), nije držao dovoljan razmak kada se kreće iza drugog vozila, te je došlo do udara u poluprikolicu tegljača kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Republike Srbije. Osobni automobil je potom od udara odbačen i udario u osobni automobil (slovenskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 67-godišnjak krećući se pretjecajnom prometnom trakom.

U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 45-godišnjak putnica iz automobila švicarskih registracijskih oznaka. Policijski službenici su 54-godišnjaku izdali prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica