U organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 1,15 promila

Slika /PU_BP/PN2021/PN.S.P.S.2021.JPG

Policijski službenici su alkotestom u organizmu 20-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,15 g/kg alkohola u krvi

U naselju Smrtić, dana 28. ožujka, u 5 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je počinitelj bio pod utjecajem alkohola.
Policijski službenici su utvrdili da je alkoholizirani 20-godišnjak upravljao osobnim automobilom, kolnikom županijske ceste u smjeru zapada i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Dolaskom do naselja Smrtić, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom i kotačima vozila zahvatio bankinu, udario u betonski most, a potom je došlo do prevrtanja vozila i zaustavljanja na nogostupu. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su alkotestom u organizmu 20-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,15 g/kg alkohola u krvi, koji je zadržan u policijskim prostorijama na otriježnjenju.
Protiv 20-godišnjaka policijski službenici podnose prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: ilustracija (fotografija nije izravno povezana s tekstom događaja)

Stranica