U Novoj Gradiški kandidati za policiju se okušali u postavljenom poligonu

  • Slika /PU_BP/2022/IMG-73d2d7bb903d9b282636ecb8777bf3a6-V.jpg
  • Slika
  • Slika

Zainteresirani su sudjelovali u probavanju poligona – trčali su, bacali medicinku, radili „marince“, te su ovom prilikom mogli provjeriti svoju razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti

Foto: Pu brodsko-posavska

Kako je već ranije najavljeno, u ponedjeljak i utorak (5. i 6. lipnja 2023. godine) u Novoj Gradiški, u sportskoj dvorani Ekonomske i elektrotehničke škole, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske postavili su poligon. Poligon je postavljen kako bi se zainteresirani kandidati mogli što bolje pripremiti za natječaj Ministarstva unutarnjih poslova za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, te natječaj za upis u III. razred srednje Policijske škole „Josip Jović“.

Tom prilikom je načelnik Policijske postaje Nova Gradiška Filip Valentić demonstrirao način na koji se poligon mora proći, te je zainteresiranim kandidatima dao sve potrebne informacije koje se odnose na uvjete natječaja, kao i norme koje moraju zadovoljiti u sklopu provjere tjelesnih i motoričkih sposobnosti.

Zainteresirani su u velikom broju sudjelovali u probavanju poligona – trčali su, bacali medicinku, radili „marince“, te su ovom prilikom mogli provjeriti svoju razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti.

Također, najavljujemo da će u utorak, 13. lipnja 2023. godine u vremenu od 09,00 do 14,00 sati, poligon biti postavljen u sportskoj dvorani Srednje škole Matije Antuna Reljkovića u Slavonskom Brodu, Ivana Cankara 76, te pozivamo sve zainteresirane djevojke i mladiće da dođu, probaju poligon kako bi se što bolje pripremili za testiranje koje će se ubrzo održati.
 

Stranica