U dvije prometne nesreće dvije osobe teško ozlijeđene

Sletio s kolnika i prevrnuo se na krov


Foto: PU brodsko-posavska

U subotu, u poslijepodnevnim satima, u dvije prometne nesreće, koje su se dogodile u Slavonskom Brodu i Trnjanima, dvije osobe su teško ozlijeđene dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Prva prometna nesreća,  dogodila se u Slavonskom Brodu, oko 13.05 sati, u Ulici 22. lipnja 1941, kojom prilikom je 31-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem vozila, te sletio s kolnika, pri čemu je došlo do prevrtanja vozila na travnatoj kosini. Vozač je teško ozlijeđen i zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na liječenju.

Druga prometna nesreća se dogodila u Trnjanima, oko 14.30. sati. Policija je očevidom utvrdila, da je 25-godišnjak, zbog neprilagođene brzine, u izbjegavanju udara u vozilo ispred, skrenuo na suprotnu prometnu traku, udarivši u osobni automobil Opel, kojim je upravljala 57-godišnjakinja. Vozilo se od udara odbilo i udarilo u vozilo Ford, njemačkih registracijskih oznaka (kojim je upravljao 33-godišnjak). U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 26-godišnja putnica iz vozila Astra, dok je 57-godišnja vozačica lakše ozlijeđena. Također su 25-godišnji vozač i 49-godišnja putnica iz njegova vozila lakše ozlijeđeni. Iz osobnog automobila Ford nitko nije ozlijeđen. Policija protiv 25-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 


Stranica